Onze Dionne loopt mee met de ALS Sunrise Walk 2024!

Dionne loopt de ALS Sunrise Walk

Jouw hulp is nodig!

ALS is nog altijd een dodelijke ziekte waarbij patiënten na de eerste symptomen een gemiddelde levensverwachting hebben van 3 tot 5 jaar. De exacte oorzaak van de ziekte is nog niet bekend en er bestaan ook geen medicijnen die de ziekte kunnen stoppen of genezen. Daarom is (financiële) inzet van buitenaf héél belangrijk!

Onderzoek

De noodzaak tot intensiever wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS moet alle prioriteit krijgen. Maar voor dit levensreddende onderzoek is geld nodig, veel geld. Daarom halen we met ALS Sunrise Walk geld op voor dit onderzoek.

Met de ALS Sunrise Walk willen we zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen om geld op te halen voor onderzoek naar ALS, maar ook om ALS nu eens écht onder de aandacht te brengen.

Sponsorgeld

Met haar inzet steunt Dionne Stichting ALS Nederland.

Dionne (21 jaar) “Ik als student Sport en Bewegen Coördinator weet hoe belangrijk je spieren voor je zijn. Alles wat je doet wordt geregeld door je spieren. Maar als deze het niet doen, word je steeds beperkter in wat je gelukkig maakt en wat je wil bereiken. Daarom wil ik graag meedoen, om iedereen dat zolang mogelijk te laten behouden -dat wat hen gelukkig maakt.”

ALS Sunrise Walk

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 maart 2024 zal Dionne daarom 15 km wandelen om de getroffen families, een hart onder de riem te steken en om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland.

Jij steunt Dionne toch ook?

Natuurlijk breng me nu naar die Doneerpagina!

Ik wil eerst nog wat meer weten over de ALS Sunrise Walk