• element_23
  • element_23
  • element_23
shape
  • Sinds 2008

  • shape
Over de eigenaresse

Karin stelt zich aan u voor

"Mijn naam is Karin Vroege en ik ben al vanaf dag 1 nauw betrokken bij Akky Fit. Initieel bij de oprichting van het fitness centrum en daarna breidde mijn takenpakket zich uit met administratie-, inkoop-, PR- en boekhoudingswerkzaamheden. Op een gegeven moment deed ik vrijwel alles binnen Akky Fit en vond ik dat ik daar wat meer mee moest doen. Na een goed gesprek met Tonnie, kreeg ik de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden; Iets dat ik met beide handen aangreep! Akky Fit voelt als een thuis en dat is het gevoel dat ik onze leden ook graag geef. Iedereen is welkom en moet zich ook welkom bij ons voelen. Daar let ik op bij het selecteren van personeel en bij het aanbod van onze producten en diensten."

"Het leukste bij Akky Fit, vind ik het geven van groepslessen. Daar haal ik zelf zoveel energie uit, dat ik er heel de dag weer tegenaan kan!" - Karin

De Geschiedenis van Akky fit

Akky Fit is opgericht op 1 januari 2008 door Tonnie Akkerman en sinds een aantal jaren is Karin Vroege mede-eigenaar en manager van de sportschool.
Welcome mat. Warm welcome

Onze Missie

Het is onze missie om al onze leden zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen met het bereiken van hun sportdoelen. Ook vinden we het belangrijk dat er een huiselijke sfeer is met natuurlijk een bak koffie of een praatje op zijn tijd.